Books & Literature News Wine

Vinmestring – ops, bloopers!

Se video – bloppers…. for selvsagt har vi det morsomt på “set”…

I en serie på 24 programmer lærer vinekspertene Geir Salvesen og Trude Helén Hole deg om smak og druer, om vin fra ulike land og distrikter, og hvordan du skal velge vin som matcher maten.

Geir Salvesen har spesialisert seg på vin og var vinskribent i Aftenposten i 26 år. Han arrangerer vinturer over hele verden og har gitt ut 15 bøker om vin, mat og reise. Flere av dem har vunnet priser i Gourmand World Cookbook Awards.

Trude Helén Hole er Norges tøffeste forfatter og kuleste sommelier. Hun har arbeidet med vin i 25 år, hvorav 6 år med vinimport og 19 år som vinskribent. Hun er i tillegg en erfaren kurs- og foredragsholder, og produserte Norges første TV serie om vin, samt Norges første online vinkurs som du finner her.

Se episodene på pepperpublishing.no/digitale-vinkurs

Du trenger ikke å kunne noe om vin for å ha utbytte av kurset. Dette er uhøytidelig, morsomt, innholdsrikt og helt uten uforståelige faguttrykk. Hvert program er på mellom 14 og 30 minutter. Du kan velge å se alle eller plukke de programmene som passer deg best. Hvert digitale vinkurs koster 150 kroner, og du kan se dem hvor du vil, når du vil – og så mange ganger du har lyst til. Enklere blir det ikke.

Flere artikler om vin finner du her.

Innlegg om litteratur og mine bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

……….@………..

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.