2018 er tid for å gi slipp, stole på universet og følge egen intuisjon

2018 er virkelig året! Og det merker jeg ikke bare i hver eneste celle i kroppen min, men i hele universet. De gode energien som nå er i luften, er omfattende og bidrar med ro, flyt og harmoni både i og rundt meg – og jeg nyter det til fulle! Etter 7 år med mye læring på godt og vondt, turbulens og svært tunge motbakker, er 2018 starten på (minst) syv gode, frie og fremgangsrike år. Muligens fordi mitt virke og mitt fokus nå kommer rett fra hjertet – og det er å skrive bøker. Jeg har skrevet om Practising Passion her.

 

286699_2282751505486_1159314_o
2018 er en fin tid for å gi slipp, stole på universet og egen intuisjon. Foto; Gro Storteig, i G-Photo. Location er Rhodos.

For å gå over i noe nytt, må en ofte gi slipp på det gamle. Dere som har fulgt meg en stund, vet jeg blir sterkt påvirket av månen, spesielt fullmåne. Fullmånen er ikke bare en fin tid å gi slipp på, den er også en fin mulighet til å gi opp kamper som er lite konstruktive.

Vi kan ikke endre fortiden, men vi kan påvirke fremtiden om vi er bevisst hvilket grep fortiden har på oss.

Det er mye power i å overgi kontroll og akseptere at enkelte ting ikke kan endres eller repareres. Dette har vært tungt å innse for en kontrollfrik som meg. Det er også forløsende å innse at enkelte ting kanskje ikke skal endres eller fikses – at det som ble var til det beste. For ofte skjer endringer for en grunn, hvilket sees best i ettertid.

Noen ganger må vi la noe dø ut, for at nytt skal spire.

I stedet for å forsøke å lede universet og alt rundt deg, kan det derfor være smart å gi slipp og lytte til universet og ditt indre. Det har jeg gjort. Ved å gjøre dette vil du oppdage at nye dører åpnes når du stenger andre. Å gi slipp på noe som ikke lenger tjener en hensikt eller er konstruktivt for deg  – er utviklende, befriende og skaper nye og ofte bedre muligheter.

Du må føle, se, lytte og evaluere. Noen ganger prøver universet å gi deg små tegn, om du er på riktig kurs eller ikke. Les mer om det her; Har du noen ganger lurt på om universet gir deg grønt eller rødt lys? Vær observant; det kan være sammenfallende opplevelser, følelser av déjà vu eller merkelige «tegn» som tall og symboler som viser seg her og der.

Nå for tiden opplever jeg eksempelvis et navn som i løpet av de tre siste månedene er over alt og som på underfundige måter dukker opp på alles lepper og i alle sammenhenger – og dette er «sammenhenger» som egentlig ikke er der. Jeg så «vår tid» sammen for mange år siden og vi har møttes før – men den gang var vi ikke klar for noe som helst. Vi var på forskjellige stadier i livene våre.

Nå derimot, kjenner jeg i hver eneste nerve at det er noe der, noe dypere – universet heier det frem, og jeg nyter det hele med en indre ro jeg sjeldent har følt før.

Er du i kontakt med deg selv og universet, vil du kanskje også oppleve levende symbolske drømmer – jeg drømmer eksempelvis svært mye rart om dagen, men de fleste symboliserer mye i samme i retning; glede, kjærlighet, familie og suksess. Jeg er nå på et meget godt sted i livet, og mine drømmer bekrefter nettopp dette. Jeg håper det er slik med deg også.

Noen tror på Gud – jeg tror altså på Universet og på positive og negative energier. Og ikke minst tror jeg på meg selv. Med dette tar jeg naturligvis på meg skylden om det ikke går bra eller som forventet – eller til helvete. Og det motsatte når det går bra. Det er utelukkende jeg som har bragt meg hit jeg er i dag.

Dog, noen ganger går jeg meg vill, men ettersom jeg tror universet sender oss signaler har jeg omsider lært meg å følge ledetrådene. Om du har ignorert din intuisjon, slik jeg har gjort med jevne mellomrom, fordi jeg har latt logikk og lyst overstyre – er 2018 en fin tid å begynne å lytte til deg selv igjen. Du vet at magefølelsen alltid stemmer. Den viser medfølelse og omtanke ovenfor andre, viser deg rett eller galt, og hvilken vei du skal gå.

Magen er ditt ukjente kompass, det er her følelser skapes og gjenkjennes. Om du har problemer med magen, har du muligens også problemer med følelseslivet ditt.

Vel, min intuisjon er så sterk og tydelig at jeg til tider har hatt problemer med å stole på den, men vet nå av smertelig erfaring at den skal følge meg gjennom tykt og tynt – og bør lyttes til. Jeg har i 2018 også gitt slipp på alt som har holdt meg tilbake, samt min trang til å ha alt i balanse – jeg er vekt – men har nå også gitt slipp på min trang til å endre ting til det bedre og ha kontroll over absolutt alt.

Jeg føler nå en større frihet på alle plan – og nyter det fullt og helt.

Jeg skal fremover la meg flyte med universets herlige bølger for å se hvordan dette lar seg forene med mine egne mål. Hvem vet – kanskje kommer jeg fortere frem på denne måten. Det er i så fall en besnærende tanke. Hva med deg? Flere liknende artikler finner du her.

Ha en strålende dag, alle sammen – følg drømmen din, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

 

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Time spent with good books is never wasted. (1)

Reklamer