Trine Skei Grande og medias skitne grafsing!

Skjermbilde 2018-01-19 kl. 13.00.07.png

Erling Borgen skriver følgende på sin FB: En norsk politiker har sex med en mann som er mye yngre enn politikeren. Det skjer frivillig. Saken er ikke varslet. De er ikke medlemmer av samme parti. ”Saken” spres i norske media. Først på rykteplanet.

Norges største aviser har førsteside-saker basert på rykter. Finnes det lenger noen nedre grense for norsk journalistikk?

Nettstedet ”Resett”, som var først ute med saken, har tilbudt denne mannen et beløp på kr. 400 000 for å stå frem. Mannen avslo.

I pressens Vær varsom-plakat heter det: ”3.11. Pressen skal som hovedregel ikke betale kilder og intervjuobjekter for informasjon. Vis moderasjon ved honorering for nyhetstips. Det er uforenlig med god presseskikk å ha betalingsordninger som er egnet til å friste mennesker til uberettiget å trå innenfor andres privatsfære eller gi fra seg personsensitiv informasjon.”

”Filosofen” Nina Karin Monsen skriver på sin FB-side at politikeren hadde sex med en mann med Downs syndrom. Det er løgn og dikt og dermed grovt krenkende og injurierende. Noen av mine FB-venner har ”likt” Monsens FB-oppdatering. De er resolutt og nå strøket fra min FB-liste.

LØFTE: Jeg kommer heretter til å stryke alle FB-venner som sprer rykter, som skriver om sladder eller forhold som ikke har offentlighetens interesse.

Skjermbilde 2018-01-19 kl. 13.05.53

…….

Folk – også politikere, har rett til et privatliv. Jeg er så enig som det er mulig å bli. «Saken» om Trine Skei Grande i media er et patetisk skue! Hvem vi har sex med har ikke media eller noen andre noe med! At media grafser i dette bekrefter svært godt medias ubrukelighet! Det bekrefter også hvordan media bryter egne retningslinjer og går over lik for noen usle klikk!

At det har vært utvist litt dårlig dømmekraft får så være – den av oss som er plettfri får kaste den første stein! Den nå 26 år gamle mannen har ikke ønsket å kommentere sexakten i 2008 mellom ham og Grande – for dette er en privatsak, allikevel går altså media mann av huse for å grafse i «saken» som altså er et knull i en åker mellom to frivillige for ti år siden. Hallo!

En 17 åring må kunne få ha frivillig sex med den han/hun vil UTEN at media skal skrive om det! 

Og har ikke norsk presse viktigere saker å skrive om? 26-åringen har nå etter press fra media, lettet litt på sløret, men vil i følge VG – direkte sitert: «ikke gå i detalj om hva som skjedde», men avgrenser det til dette:

– Vi hadde begge drukket. Vi gikk en tur og havnet i kanten på en kornåker, hvor vi lå sammen. Frivillig, sier han til VG.

Jeg blir helt oppgitt medias og folks heksejakt på enkeltpersoner. Nok en gang, hvem folk har frivillig sex med og hvor – vedkommer ingen andre enn dem det gjelder! PUNKTUM!

Ikke #Metoo! Denne «saken» har til orientering ikke noe som helst med #Metoo kampanjen å gjøre – bare så det er sagt. Så ta dere sammen, dere som skriker som idioter rundt om i sosiale medier fordi folk har et sexliv! Sex har sannsynligvis du også innimellom! Eller?

Frivillig sex mellom to mennesker – om de er 17-38, 38-58, 58-78, har ingen andre noe med. Dette er intet lovbrudd. Tiltrekning og lyst har ingen aldersgrense! 

Til dere stygge nett-troll som Nina Karin Monsen som sprer løgn og dritt, og dere ubrukelige journalister som sitter i redaksjonene rundt om i landet og produserer møkkete saker basert på usannheter og rykter – legg denne «saken» død og få dere et liv!

 

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Del gjerne. Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Skjermbilde 2017-09-25 kl. 20.47.03

Reklamer