Forhåndsbestill nå – og få Norges morsomste bok og store snakkis til 1/2 pris

Visste du at jeg er Norges morsomste forfatter? Skal vi tro media og leserne – så er jeg det, og det syntes jeg er utrolig hyggelig – og lørdag 25.11 kommer jeg ut med min 11 bokutgivelse. Lotte-Marie og Matchmorderen er tredje bok i den ukonvensjonelle serien om Lotte-Marie, sannsynligvis Norges morsomste serie etter hva som sies og skrives rundt om i vårt langstrakte land.
 .
Dristig stoff for damene
.
Serien er totalt grenseløs både når det gjelder innhold og form – og i november kommer altså bok nummer tre i serien, den som har vært omtalt en del i media i anledning Jo Nesbøs bok Tørst. Som kjent er Tørst bygget på konseptet Lotte-Marie og Matchmorderen, og det har vært litt rabalder rundt dette.
 .
.
Skjermbilde 2017-09-25 kl. 20.47.03.png
.
Om serien: Lotte-Marie er en splittet person. Lotte er vill, nådeløs, frekk og hemningsløs, og en smule pervers, mens Marie er den pertentlige og korrekte forretningskvinnen, hun som jobber i vinbransjen og er ”superselgeren med den gode nesen,” og som verner om både tittel og viner med nebb og klør.
.
Dette er en serie om sex, fantasier, følelser og karriere – det å sette grenser og det å bryte grenser. Og ikke minst er dette en serie om ensomhet, sårbarhet, lengsel og mot, og det å møte veggen i 100 km/t – alt fortalt med mye utleverende humor og selvironi.
.
Her er bokens første anmeldelse: 
«Det er ett kriterium som gjelder når en bok skal vurderes: Ønsker leseren å lese videre? Ønsker leseren å «turn the page»? Er leseren nysgjerrig på hva som kommer på neste linje, i neste avsnitt? I neste kapittel? Ved boken slutt? Hvis svaret er ja, er det min ærbødige påstand at prosjektet er vellykket.
.
Trude Helén Holes siste prosjekt «Lotte-Marie og Matchmorderen» er vellykket. Big time! Hole kjeder aldri. Hun tar mange (alle?) midler i bruk for å holde på oss: Her er spenning, humor, craziness, politiske vurderinger, tematisk informasjon – seriemordere: I loved it! Og sex!
.
Hole tar´n helt ut! Og ære være folk som tør å by på seg selv for sine lesere! Hva vi ønsker oss mer av i neste bok om Lotte-Marie: mer av alt!» Øyvind Fygd
.

Bøkene er meget godt likt av både menn og kvinner.

Forhåndsbestill den her til 1/2 pris

 

Presse Budstikka Bedre enn Bridget Jones
 .
Her er de første bøkene i serien. 
.
1. Sannheten om Lotte-Marie, usensurert er Holes debutroman og første bok i den humoristiske serien om Lotte-Marie. Romanen ble utgitt av N.W. Damm & Søn Forlag i 2006 og solgte over 6.000 i første opplag. Andre opplag kom i 2009 og nå er den ute i tredje opplag via forlaget Feather Books Publishing.
.
2. Lotte-Marie Goes to Hollywood kom ut i 2012. I denne boken drar hun til Hollywood og opplever kjendiser, modell-livet, glitter og glam – og møter stadig Janteloven, seg selv og sine norske fordommer i døren. Og selvsagt blir hun utfordret, både i jobbsammenheng og i kjærlighetslivet og ikke minst i å komme ut av komfortsonen og ta tøffe valg.

3. Lotte-Marie og Matchmorderen er tredje bok i serien om Lotte-Marie. Boken kommer ut i november 2017. I bok nummer tre forlater hun det glamorøse livet i California, drar tilbake til Oslo og opplever både ensomhet, drama og spenning, og ikke minst setter hun livet på spill i sin iver etter å hjelpe den sexy etterforskeren, selveste Barry Hole – Norges superhelt nummer én – med å oppklare de mystiske Matchmordene. Det går som det vanligvis gjør med Lotte-Marie, litt over styr. Dette er en bok om sex, fantasier, følelser, karriere – det å sette grenser og det å bryte grenser, ikke minst er dette en bok om ensomhet, sårbarhet, lengsel og å møte veggen i 100 km/t. Jepp, noen av oss har vært der. 🙂 

Forhåndsbestiller du nå – får du e-boken til 1/2 pris, og den sendes deg 25.11.2017.

 

Presse Askeravisen_2012

 
Tilbakemeldinger på serien:
«Bedre en Bridget Jones.» Budstikka
.
«Norges første chiklit forfatter.» Aftenposten
.
«Trude Helén Hole – Prinsessen av humor.» Askeravisen
,
«Norges beste jenteforfatter.» Dagsavisen
.
«Trude Helén Hole – Fun fearless female.» Cosmopolitan
.
«Humor, selvironi og romantiske forviklinger er hovedingrediensene. Heltinnen er fremdeles ambisiøs, sexfiksert og på evig jakt etter den store kjærligheten. Men New York er byttet ut med Oslo.» Henne
.
«Sommerens strandanbefaling. Dristig stoff for damene.» BA
.
«Det er ingen blyg og rødmende ungpikeroman Hole har skrevet. Den spinner rundt hovedpersonens hemningsløse sexfantasier, og gjengir SMS-groviser av sykeste slag.» NTB 
.
 
«Bøker til begjær. Trude Helén Hole er kvinnen bak den første norske boka innen chicklit-sjangeren. Sjangeren ble spådd en kort framtid av kritikerne, men de tok feil. De lette og underholdende historiene topper fortsatt salgslistene.» MAG 
.
«Den humoristiske dagbokaktige jentelitteraturen har ikke stilnet hen. Nå får Bridget Jones en ny norsk ”søster” – røffe Lotte-Marie.» Tønsbergs Blad
.
«Du skriver feiende flott og jeg vil anbefale dine bøker videre!! Gleder meg til neste bok.»  Maiken Birgitte Rabben
.
«Dette er en utrolig morsom bok! En av de herligste jeg har lest på lenge! 😀 Jentelitteratur på sitt beste, litt «Bridget Jones» og litt «Sex og singelliv». Boka er lettlest og vittig, og inneholder noen helt rå sms-meldinger. Jeg lo så jeg gråt flere ganger. Lotte-Marie er en dame som, i følge seg selv, troner helt på toppen, hun er konge (ikke dronning!). Hun vet hun er dyktig i jobben, hun vet hun er en racer til å kjøre bil, hun er et utpreget konkurransemenneske og mener bestemt at hun er den beste bestevenninnen. Men, det finnes hull i asfalten for dem som glemmer å vende blikket nedover, og det får denne damen erfare innimellom. Forfatteren, Trude Helén Hole, har egen blogg. Der kan dere lese mer om henne og boka. «Sannheten om Lotte-Marie» er snart utsolgt fra forlaget, så LØP OG KJØP!!! Oppfølgeren kommer i butikkene nå i disse dager, og jeg skal selvfølgelig skaffe meg den også. God fornøyelse! :-D.» NinaForfatterBlogg.no

«Nå er jeg ferdig med å lese begge bøkene og merket at jeg ble veldig glad i hovedpersonen og hennes utfordringer i hverdagen. Bok nr 1 begynte tregt og forvirrende, men etter at jeg kom halvveis så tok den seg opp og var rett og slett drivende god. Bok 2 fortsatte i samme driv, men jeg syntes at den sluttet alt for fort, for jeg ville gjerne vite hvordan det går i forholdet mellom hun og Dick og hun og Magne. Så da er det bare å vente på bok 3 da. Lettlest underholdning.» Hege Wendy Åsby Hansen

.«Hole har en fantastisk uttrykksform som treffer meg midt i blinken. Ler meg skakk innimellom. Humoristisk og fengende historie.» Wenche Kornstad

Advarsel, mine bøker bør leses sittende og uten mat i munnen – du kan nemlig risikere en god latter eller to! Så da håper jeg du vil ha glede av boken og kanskje andre av mine bøker også? Du finner dem her. Bøker er ikke ferskvare, derimot er bøker en berikelse. 🙂

Vil du følge denne bloggen, trykk FOLLOW til høyre 🙂

Her finner du mine bøker og mine online vinkurs.

Ønsker alle med dette en riktig god dag med kjærlighet, humor og varme 🙂

Trude Helén Hole

klikk-her-for-a-lese

Reklamer