Sommertilbud på gode leseropplevelser du ikke bør gå glipp av

Ferietid er lesetid, ikke sant? Og hvorfor drasse rundt på tunge mursteiner når du kan ha med bøker i iPad og på mobilen? Her finner du syv gode grunner til hvorfor du bør lese e-bøker og under finner du supre sommertilbud på mine bøker – så last ned, og les og le litt allerede i dag – for en god latter forlenger livet, sies det 😉

Mine bøker

Kort info til nye lesere: Trude Helén Hole, denne bloggens eier – er altså for de som ikke vet det, forfatter med eget firma New Spirit Communication og eget forlag Feather Books Publishing. Hole, altså meg – har også blitt omtalt som Norges mest hardtslående blogger av media, men det var før i tiden. Jeg har roet meg kraftig ned og er i dag mer kjent for mine reflekterte innlegg her på bloggen 😉 og for mine reiseskildringer, samt mine humoristiske bøker som er meget populære. Men jeg skriver også dokumentarer og er i tillegg bok, film og vinanmelder. Mine anmeldelser og tips om mangt og meget finner dere i oversikten/kategorier til høyre ->

40% AVSLAG PÅ HOLES BØKER OG VINKURS UT JULI

TILBUDSKODE: 3CXAJVR68E1G

VINKURSENE SER DU HJEMME HOS DEG SELV NÅR DU HAR LYST

En god latter forlenger livet, sies det, så om du ikke har lest noe av meg før bør du begynne med det nå. Jeg vil også benytte meg av anledningen til å nevne at mine bøker blir like godt mottatt av menn som av kvinner. Just saying 😉

«Norges beste jenteforfatter.» Dagsavisen 

«Norges første chic-lit forfatter.» Aftenposten 

«Fun, fearless female.» Cosmopolitan 

«Prinsessen av Humor.» Askeravisen 

«Bedre enn Bridget Jones.» Budstikka  

«Sommerens strandanbefaling. Dristig stoff for damene.» BA

Her er sommertilbudet du ikke bør gå glipp av. Kjøp tre av Holes bøker å få tilsendt en Journey® Eau de Parfum, 50cl. En ren og sval duft med duftnoter fra vannplanter og herlige hageblomster. (verdi 465.-) Eller om du er mann, få MK Cooling After Shave Gel med på kjøpet. (verdi 299.-)

TILBAKEMELDINGER FRA MEDIA

ANDRE SPENNENDE FORFATTERE  –  BESTSELGERE  –  FAGBØKER  –  ONLINE VINKURS

  KORCULA, KROATIA

 


Advertisements