Nytt fra Feather Book Shop – en boknyhet hver uke, vinkurs, feriereiser og hva med malerier?

Hei alle bokglade, vinglade, reiseglade og kunstglade mennesker der ute! Først og fremst – takk for at dere handler i Feather Book Shop – vi håper bøkene og vinkursene dere har kjøpt har bidratt til god underholdning med både latter og glede, samt kunnskap- og utvikling for de av dere som har valgt bøker som formidler dette.
.
Også Feather Book Shoop utvikler seg, men dog innenfor konseptet «ArtofLiving.» For hør bare her:
.
1. Nytt i mai er at vi fra nå av vil komme en bok-nyhet i uken – og vi begynner allerede nå uke med Kunsten å være død i Wales. Min bokanmeldelse kommer straks, men so far – meget godt skrevet! Jeg vil også anbefale dere å ta en titt på Feather Book Shops anbefalingeranbefalinger som dere finner her.
.
2. Vårens store salgssuksesserBøkene 13-21, Vikingarven, Powered by Nature, Sannheten om Lotte-Marie og Lotte-Marie goes to Hollywood – er våre store salgssuksesser denne våren.
.
3. To diktbøker og en kunstbok – videre kommer vi snart ut med en diktbok produsert av 9 klassetrinn på Borgen skole – om Norges behandling av egne borgere, samt en vakker kunst- og diktbok av Kaja Norum og Trude Helén Hole.
.
4. Holes etterspurte vinkompendium – og ikke minst kommer mitt etterspurte VINKOMPENDIUM som forhåpentligvis ferdigstilles ila neste uke.
.
skjermbilde-2017-01-23-kl-16-11-19
.
Alle som kjøper online vinkurs får kompendiumet gratis – andre kan kjøpe det til en rimelig penge, for etter å ha drevet med vinimport i over seks år og vært vinskribent i 14 ønsker jeg å formidle vinkunnskap på en enkel og lettfattelig måte til alle som ønsker det og som er glad i vin.
.
5. Siste nytt i mai er feriereiser til magiske Korcula i Kroatia! Ja, det er helt sant – du kan nå bestille din neste ferie via Feather Book Shop!

Ta en titt her, og ikke vent med å bestille – det fylles fort opp. 🙂

Avslutningsvis vil jeg spørre dere nå som vi er i utviklingsfasen syntes dere det er en god idé å også selge bildekunst og malerier via butikken vår? Ja, jeg skriver butikken vår – for den er jo deres også. 🙂
.
Jeg fremmer jo ikke bare ukjente forfattere, men også norske og internasjonale kunstnere her på bloggen min, og tenkte at det kanskje er en god idé – for vi som liker gode opplevelser, bøker og vin – har jo en tendens til å like vakre malerier også, ikke sant? Over er bilder fra Maiken Birgitte Rabben som dere finner her. I just love it.
.
Hører gjerne fra dere, og ønsker dere med dette en riktig så fin dag – spre kjærlighet, raushet og glede 🙂
.
Skjermbilde 2017-05-03 kl. 12.27.15

 

Reklamer