Vil du lære å lage italiensk mat?

Det vil i hvert fall jeg. Å forbedre meg på kjøkkenet og lage spennende og god mat, hører nemlig med til mitt nye, gode, spreke og helsebringende liv som jeg begynte på nå sist tirsdag. Nå skal jeg sette meg selv og helsen min først, mao det gode liv – og alt annet i annen rekke:-)

Skjermbilde 2017-02-04 kl. 10.32.52.png

Og du kan gjøre det enkelt – du kan få besøk av en italiensk kokk. Jupp, det er helt sant. Du kan lære å lage italiensk mat hjemme i din egen stue, eller rettere sagt kjøkken. Italias Skattekammer har lansert matkurs på video med mesterkokk Maurizio Vinardi Carot.

Maurizio Vinardi Carot er en italiensk mesterkokk som driver egen restaurant utenfor Torino, i Valle di Lanzo. Han er i 2017 anbefalt i Michelin-guiden og har vunnet en rekke priser og er også kjent for vakre utskjæringer i ost, frukt og grønnsaker. Folk kommer gjerne langveis fra for å nyte både hans gode mat og iskrem.

Ta gjerne en titt på denne siden Italias Skattekammer og bli inspirert:-)

……….

Flere artikler om vin finner du her.

PS!! Sjekk ut mine online vinkurs. Nå kan du lære alt du trenger å vite om vin på video – for jeg har også laget vinkurs på video til deg. Her finner mine online vinkurs som du kan se på video i din egen stue – når du har lyst og når du har tid!

Mine bøker, mitt bloggkompendium og På Druen vinkompendium finner du her. På Druen TV-serie om vin finner du her.

Skjermbilde 2018-01-27 kl. 11.03.10.png

.
Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram
.

Skjermbilde 2018-01-27 kl. 11.19.03.png

 

Reklamer