Nå er det nyttårssalg på mine bøker, 50% avslag! ;-)

Jeg er som en del av dere vet forfatter med eget forlag Feather Books Publishing. Jeg skriver dokumentarer og biografier, men er mest kjent for mine humoristiske bøker. En god latter forlenger livet, sies det, så om du ikke har lest noe av meg før – bør du begynne med det nå 😉 Jeg vil også nevne at mine bøker blir like godt mottatt av menn som av kvinner. Les mer om det her.

nytta%cc%8arssalg-2016

Vi kan jo la media tale for seg:

*  Norges beste jenteforfatter. Dagsavisen

*  Bedre enn Bridget Jones. Budstikka

*  Trude Helén Hole – Fun, fearless female. Cosmopolitan

*  Norges første chicklit forfatter. Aftenposten

*  Prinsessen av humor. Askeravisen

HER KAN DU LESE MER FRA NORSK PRESSE OM MEG & MINE BØKER

Mine bøker er tilgjengelig i alle landets bokhandlere, samt Amazon, Google og iBooks. Men du kan også handle direkte hos meg og få opp til 50% avslag ettersom det snart er jul og alle hjerter gleder seg.

Her er noen av mine bøker;

Sannheten om Lotte-Marie – Usensurert, er mine debutroman og første bok i den humoristiske serien om Lotte-Marie. Lotte-Marie er en splittet person. Lotte er vill, nådeløs, frekk og hemningsløs, mens Marie er den pertentlige og korrekte forretningskvinnen, hun som jobber i vinbransjen og er ”superselgeren med den gode nesen”. Boken ble utgitt av J.W. Cappelens Forlag i 2006 og solgte over 6.000 i første opplag og andre opplag kom i 2009. Nå er den ute i tredje opplag via forlaget Feather Books – og jeg må få lov å tilføre at denne boken digger også gutta boys:-)

 

2 (1)

* Bedre en Bridget Jones. Budstikka

* Humor, selvironi og romantiske forviklinger er hovedingrediensene. Heltinnen er fremdeles ambisiøs, sexfiksert og på evig jakt etter den store kjærligheten. Men New York er byttet ut med Oslo. Henne

* Sommerens strandanbefaling. Dristig stoff for damene. BA

* Det er ingen blyg og rødmende ungpikeroman Hole har skrevet. Den spinner rundt hovedpersonens hemningsløse sexfantasier, og gjengir SMS-groviser av sykeste slag. NTB

* Bøker til begjær. Trude Helén Hole er kvinnen bak den første norske boka innen chicklit-sjangeren. Sjangeren ble spådd en kort framtid av kritikerne, men de tok feil. De lette og underholdende historiene topper fortsatt salgslistene. MAG

* Den humoristiske dagbokaktige jentelitteraturen har ikke stilnet hen. Nå får Bridget Jones en ny norsk ”søster” – røffe Lotte-Marie. Tønsbergs Blad

Nå kr 49.- BESTILL HER.

1

Lotte-Marie goes to Hollywood er andre bok i den humoristiske serien om Lotte-Marie. Lotte-Marie er en splittet person. Lotte er vill, nådeløs, frekk og hemningsløs, mens Marie er den pertentlige og korrekte forretningskvinnen, hun som jobber i vinbransjen og er ”superselgeren med den gode nesen”. I bok nummer to drar hun til Hollywood og opplever kjendiser, modell-livet, gliter og glam – og møter stadig Janteloven, seg selv og sine norske fordommer i døren.

Nå kr 49.- BESTILL HER.

 

The Story, historien om en kvinne, syv menn og en hest – er en utradisjonell, «hysterisk» morsom og banebrytende bok med innhold som omfavner politikk, kjendiser, sex, kjærlighet og hat. Rød tråd er 7 menn som har påvirket forfatteren og forholdene er beskrevet med påfølgende konklusjoner. Forfatteren skildrer også flere nervepirrende episoder der døden har vært faretruende nær. Boken er forøvrig skrevet med høyt tempo, mye utleverende humor og særdeles mye ironi som er forfatterens varemerke. Og jeg må få lov til å nevne det her også – også denne boken digger gutta boys 😉
cover-fb

* Velskrevet og morsom. Humret meg igjennom hele boken. Åge Grønning

* Hysterisk morsom bok, ler så jeg gråter. Milevis fra Goethe som jeg også liker. Lasse Østervold

* Kan absolutt anbefales. Morsom, pirrende og brutalt ærlig. Rune Chr. Tollefsen

* Er halvveis. Hittil svært spennende og morsom, og ikke minst ærlig:) Birthe Johnstad Gjerde

Nå kr 75.- BESTILL HER.

Kjærlighet og Klasseskille er en historisk roman. Vi befinner oss i Bergen i 1727. Bjørne-Ola og hans kjære Marte har nettopp flyttet fra Voss til Askøy like utenfor Bergen. Her forsøker de å livnære seg på fiske og det lille de får dyrket på det karrige bruket de har fått tildelt. De er fiskestriler. Datteren derimot, har andre planer. Med mot i brystet og store ambisjoner kjemper hun mot fordommer, klasseskille, Gud og Djevelen, heksebrenning og kvinneundertrykking. Hun har et mål i sikte: Kjærlighet.
Nå 49.- BESTILL HER.
.
Når våren ikke kommerer min siste dokumentar, den ble ferdigstilt i høst. I følge NHI er selvmord den største trusselen mot barn og unges helse. Over ni tusen jenter og fire tusen gutter prøver å ta sine liv hvert år, 1/3 del av alle barn og unge forteller at de har hatt selvmordstanker og selvskading er i dag blitt vanlig.

Jeg har i lang tid ønsket å skrive denne bok. Jeg kan ikke fortsette å lese de samme historiene i avisene år etter år – og føle at ingen gjør noe med det. Norge var ett av de første landene i verden som iverksatte nasjonale tiltak for å forebygge selvmord. Til tross for innsatsen er forekomsten av selvmord fremdeles svært høy. Antallet har vært stabilt mellom 500 og 600 selvmord de siste 20 årene. Vi kan ikke la det gå 20 år til uten resultater når vi har kunnskap nok til å gjøre noe med det nå. Derfor har jeg samlet en del historier som viser et tydelig mønster, og fremmet noen enkle, men konkrete løsninger jeg mener er helt nødvendig for å få redusert statistikken rundt selvmord og selvskading. Jeg har også fremmet noen fornuftige årsaksforklaringer skrevet av mennesker med god ekspertise, samt innlegg skrevet av mennesker som «har vært der», med tilhørende råd og støtte. Jeg håper med dette at denne bok kan bidra til å få økt fokus på selvmord, og at beslutninger og tiltak iverksettes der det skal innenfor hvert tema som er tatt opp slik at den dystre selvmordsstatistikken reduseres.

Temaene er; Mobbing – Psykiske problemer og økende selvmord blant ungdom – Selvmord i psykiatrien – Utstrakt bruk av farlige medisiner som også øker selvmordsfaren. Helt til slutt ønsker jeg å bidra med noen ord jeg håper kan bedre hverdagen for noen. Alt handler til syvende og sist om gi seg selv TID

10% av bokens inntekter går til Kirkens SOS. Nå kr. 75.- BESTILL HER.

 

 SAS Julefly. Juleflyets historie gjennom 27 år – en historie om å hjelpe

 

* Dette er ingen tradisjonell flybok. Den er noe uendelig mye mer, og beskriver hvordan det har vært mulig for en gruppe ildsjeler og sponsorer å hjelpe en stor mengde vanskeligstilte mennesker i flere ulike land i snart en mannsalder. Boken er ført i pennen av Trude Helén Hole og er blitt på omkring 200 sider, godt illustrert. Hole har en lettbent skrivestil som gjør at en lever seg inn fortellingen, i oppturer og nedturer, sjokk, fortvilelse og glede i møte med mennesker med tilknytning til disse hjelpeaksjonene, både på mottakersiden og blant dem som på ulikt vis er med og organiserer dem. Dette er blitt en bok det er vel verd å lese. Anbefales på det varmeste. Ole Bjørn Sælensminde, Norsk Luftsfartshistorisk magasin.

Pris 75.- Bokens inntekter går i sin helhet til gatebarna i Tallin og barnehjemmet Peeteli.BESTILL HER.

Da jeg skrev denne boken, nominerte jeg og fikk innvilget Kongens Fortjenstmedlaje til to av hjelpeprosjektets fantastiske ildsjeler, Karsten Midtun som startet nødhjelpen og Tamara Egelund. Les mer om dette her.

B3.jpg

Hvordan bli en bedre blogger. Alt du trenger å vite om å blogge, et bloggkompendium. Trude Helén Hole er en av Norges beste bloggere og ligger, når hun blogger, ofte på topp 20 listen i Norge, dette til tross for at hun er en selvstendig blogger som ikke tilhører hverken mediehus eller bloggsamfunn.

Pga. stor etterspørsel har jeg nå laget et lettfattelig og enkelt blogg kompendium, rikt illustrert med bilder og tips. Kompendiumet får du tilsendt på mail. Les mer her. I tillegg til kompendiumet kan du få du tre oppfølgingsmailer på tre av dine innlegg – der jeg gir deg ytterligere råd og tips. Pris med rådføring 399.-
Vanlig pris for kompendiumet 99.- Nå 69.- BESTILL HER.

.

cover-novellesamling-na%cc%8ar-va%cc%8aren-ikke-kommerNår våren ikke kommer – en novellesamling om selvmord. Dette er også første del en i dokumentaren med samme navn som du finner like over her. Denne novellesamling består av rørende historier, svært nært og sterkt fortalt. Vi følger syv ulike mennesker som har en ting til felles – de velger samme utgang.

Både novellesamlingen og dokumentaren er skrevet i håp om å få satt selvmord på agendaen. Vi kan ikke la det gå 20 år til uten resultater når vi har kunnskap nok til å gjøre noe med det nå.

Vanlig pris 79.- Pris nå 49.- BESTILL HER.

Mine bøker er som nevnt tilgjengelig i alle butikker, men handler du direkte hos meg får du nå 50% førjulsrabatt, så hvorfor ikke også sørge for litt latter rundt juletider, og ikke minst lese litt tekster som gir både ettertanke og refleksjon? 😉

Ønsker alle en riktig fin juletid 😉

Vennlig hilsen Trude Helén Hole

boker-1_2
Reklamer