Books & Literature Guest Authors

Kan du hjelpe gründerselskapet mitt?

Kan du hjelpe gründerselskapet mitt? Spør Kristin Over-Rein, Gründer av BoldBooks AS. Hun skriver; Denne hendvendelsen går til deg som har vist interesse for Gi ut din egen e-bok, boken jeg skrev som førte til en ny forretningside. Om du har skrevet et manus som fortjener å bli lest, kan du gi ut e-bok selv og selge boka i de samme kanalene som de store forlagene bruker. Alt du trenger er en PC og internettilgang – verktøyene du trenger er gratis.

 

Arbeidet med e-boka førte til en ny forretningsidé. For det må da være en enda enklere måte å gi ut en bok på, tenkte jeg, da jeg skrev Gi ut din egen e-bok. I partnerskap med et teknologiselskap stiftet jeg tidligere i år BoldBooks AS, og vi jobber nå for å lansere en webplattform for forfattere.

Her skal vi samle alt du trenger for å gi ut din egen bok, alt fra redaktør til omslagsdesigner, bokproduksjon, distribusjon, salg og markedsføring. Helt uten å gå gjennom et forlag.

Nå i oppstartsfasen trenger vi tilbakemeldinger, spredning og litt penger. Derfor har vi startet en crowdfundingkampanje, som ble lansert i går, 1. desember. På kampanjesiden kan du se en 1,5 minutter lang video hvor jeg forteller om prosjektet, og du kan lese om hva vi har planlagt, og støtte prosjektet om du vil:

skjermbilde-2016-12-05-kl-11-49-09

Vi blir veldig glad om du kan dele lenken med andre relevante personer i ditt nettverk. Det kan være forfattere eller leverandører av relevante tjenester. Eller det kan være bloggere, journalister, eller andre som generelt synes det er kult at noen prøver å modernisere bokbransjen.

Vi trenger din hjelp til å nå ut til flere!

Tusen takk for at du deler og støtter.

Vennlig hilsen

Kristin Over-Rein
Gründer av BoldBooks AS

klikk-her-for-a%cc%8a-lese