Julehandel skadelig for menn!

– Julehandel skadelig for menn, skriver Aftenposten. Stressede mannfolk risikerer infarkt og andre alvorlige sykdommer hvis de må løpe rundt i butikker i storparten av førjulstiden, i følge den tyske avisen Bild am Sonntag. Og det tror jeg på, for jeg får jo nesten infarkt selv.

Så gutter – gjør det enkelt, kjøp julegavene til kvinnene i ditt liv hos meg. Ja, jeg skriver kvinnene i flertall, for jeg regner med at du har både mor, tanter, søstre og kanskje også kone eller kjæreste – og med det muligens også en datter eller to? Ja jeg vet, det er skremmende – det kan fort bli mange slitsomme turer i butikkene nå som alle julegavene dine skal kjøpes inn – og dette er noe jeg tenker du IKKE gleder deg til.

Klikk deg inn i butikken min og bli ferdig med julehandelen på 1, 2, 3!

mk-jul-2

Men jeg har en gledelig nyhet til deg: ved et par klikk fra sofakroken kan du gjøre unna alle julegavene dine hos meg. Høres ikke det bra ut? Så kan du heller bruke tiden du sparer til trening, skitur eller annet moro.

Alle kvinner er opptatt av god hudpleie og egenpleie, og fortjener det beste. Mary Kay er blant verden 5 beste hudpleiemerker – så hvorfor ikke glede henne med produkter som faktisk holder det de lover og gir resultater?

Jeg kan til og med pakke dem inn for deg om du ønsker det! Det er bare å si fra. Og vet du ikke helt hva du skal velge, sender du meg en melding om budsjettet ditt, så plukker jeg ut noen produkter din kvinne vil ganske sikkert vil sette pris på og pakker dem også inn for deg om du ønsker det før jeg sender dem i posten til deg. Enklere blir det ikke.

mk-jul

Julegavetips 1. Vår fantastiske nyhet TimeWise Repair® Revealing Radiance™ Facial Peel. Effektiv peeling med fruktsyre, som virker i dybden og stimulerer hudens cellefornyelse. Resultatet blir jevnere og yngre hud – så slipper kjæresten din å gå til dyre hudpleiesalonger. Kr. 845.- KJØP HER.

radial-peeling

 

Julegavetips 2. Journey® Eau de Parfum – min ynglingsparfyme. Journey® Eau de Parfum er en ren og sval duft som tiltrekker seg den eventyrlige, livsglade kvinnen! Velg en parfyme som symboliserer din sprudlende personlighet, og omgi deg med skjønne duftnoter fra vannplanter og herlige hageblomster. KJØP HER.

Journay_grandeJulegavetips 3. TimeWise Miracle Set®. Mary Kays fantastiske mirakelsett tilbyr et komplett hudpleieprogram med en rekke fordeler for huden din. Ved regelmessig bruk reduserer du inntrykket av fine linjer og rynker, styrker hudens motstandsdyktighet, gjør hudtonen glattere og jevnere og får en herlig følelse av velvære. Dette settet bruker jeg, and I Love it! Kr. 1.869.- KJØP HER.

Ansikt og kremer

Klikk deg inn i butikken og bli ferdig med julehandelen på 1, 2, 3!

Eller send mail til trude@newspirit.no, så kan jeg anbefale noe til deg. Du finner også produkter til deg selv!

Ønsker deg og dine en riktig fin helg:-)

Mvh. Trude Helén Hole, Din Senior Consultant i Mary Kay

sexy-mann-i-sjoen

Reklamer