Vi handler mer på nett, hvorfor ikke handle hos deg selv til 1/2 pris?

Hei alle sammen. I oktober har jeg bursdag. Juhuuu, blir 32 år IGJEN – ok, 34 da, så da vil jeg gi dere en super gave!

lysbilde1

Bare hør her – vi handler mer på nett, så hvorfor ikke handle hos deg selv? I stedet for å kjøpe hudpleieprodukter og makeup i butikken – kan du bli din egen leverandør av verdens beste hudpleieprodukter, ja Mary Kay er nå blant verdens fem beste innen hudpleie – les mer her.

Du kan få produktene til HALV PRIS, men handler bare OM og NÅR du ønsker det. Ingen kjøps- eller salgsplikt – bedre blir det ikke! 

Årsaken til at jeg selv begynte med Mary Kay, var at jeg benyttet meg av samme mulighet som den dere får nå, og jeg har ALDRI prøvd bedre produkter. Jeg syntes huden min var svært bra fra før, men opplever en klar forbedring med MK og er nå superfornøyd. Jeg storkoser meg virkelig nå som jeg tar bedre vare på meg selc. Det er nemlig en god grunn til at Mary Kay er blant de fem bestselgende merkene i verden, selv om de ikke kan kjøpes i butikk – produktene gir resultater! 

Og husk – det er ikke jålete å ta vare på seg selv og huden sin – det er sunn fornuft. 

starter-kit

Det eneste du trenger å gjøre er å bestille Starter Kitet hos meg og så er du din egen leverandør av hudpleie- og makeup produkter! I Starter Kitet får du produkter verdt 6.277.- til kun 999.- Du få også tilgang til egen Intranett og nettbutikk som du styrer helt selv.

Så enkelt er det! Du kan da velge om du vil handle eller ikke handleDu vil muligens selge litt i det små om noen spør deg? Eller kanskje kjøpe fantastiske flotte presanger til venner og kjente fra egen nettbutikk når du trenger det.

Og husk at det snart er jul. Vi handler også mer gaver på nett, så hvorfor ikke handle hos deg selv til 1/2 pris fra egen sofa i stedet for å bruke tid og krefter til å fly rundt i butikker.

Jeg handler absolutt alt hos meg selv og jeg DIGGER det! Og om du senere skulle ønske det, er dette også en mulighet til å tjene ekstra penger eller la det bli karrieren din – det gjør nemlig jeg 😉

Derfor, om du er like lur som meg og mange andre, tar du i mot denne muligheten 🙂 Send meg en mail med alder, adresse, mail og telefonnummer til trude@newspirit.no, så blir du din egen leverandør av verdens beste hudpleieprodukter, du også.

 

Mary lipgloss
Reklamer