Septemberbris fra Mary Kay

Hei dere:-) Vi går som kjent høsten i møte, og det til tross for flotte sommerdager den siste tiden – og da er det på tide å komme inn i gode hverdagsrutiner igjen, og det bør også gjelde egenpleie, trening og ernæring. Dette er viktige områder vi ikke skal utsette å gjøre noe med. Gjør vi det, utsetter vi et bedre liv for oss selv – og det er det neppe noe poeng i 🙂

Skjermbilde 2016-09-04 kl. 21.20.06

Jeg skal bare…, sa Albert Åberg! For ja, vi har for vane å dytte på ting. Når jeg eksempelvis holder kurs om hudpleie blir vanligvis alle imponert over Mary Kay`s gode produkter. Spesielt jubles det over TimeWise® Miracle Set, et fantastisk godt og komplett hudpleieprogram. Ja, de 4 produktene og de 4 minuttene du må sette av til egenpleie gjør bokstavelig talt inntrykk 🙂

Ved regelmessig bruk av TimeWise ®Miracle Set som du nå får 20% avslag på, reduseres inntrykket av fine linjer og rynker. Hudens motstandsdyktighet styrkes, hudtonen blir jevnere og huden glattere og fastere – og i tillegg har dette hudpleiesettet også redusert pigmentflekker og gjort huden min mer spenstig. Og dette resultatet, skjønner dere, ser alle – og ikke minst føler de det selv når de får prøvd produktene 🙂 Men da kan jeg innimellom få høre fra enkelte at de «bare» skal bruke opp produktene de har hjemme først. Kanskje en naturlig respons, tenker du sikkert nå, men det er da jeg spør; -Ok, det er fint. Men hva har produktene du har hjemme gjort for huden din, ettersom du vil fortsette å bruke dem? Da blir de fleste svar skyldig, ler litt og kjøper hudpleiesettet fra Mary Kay – fordi det virker!

I Mary Kay leverer vi resultater, ikke produkter.

Å fortsette å bruke produkter du ikke er fornøyd med fordi de tilfeldigvis står på badet ditt, er altså lite fornuftig. For du er da verdt mer enn som så, eller hur? Så invester i produkter som gir deg de resultatene du ønsker – og gjør det nå. Ikke vent med å få et bedre liv. Start nå. Det samme gjelder trening og ernæring. Det har jeg gjort, og jeg merker allerede resultater der også 🙂

Nyhetsbrev september

Over ser du oversikt over hudpleie og velværekurs for september. Working Shift er velværetreff på dagtid for dere som jobber skift. After Work er for dere som vil pleie dere selv etter jobb. Happy Relax er søndagskos og hygge, og Ready for Party som vanligvis holdes fredag ettermiddag eller lørdag på dagen trenger ingen ytterligere redegjørelse:-)

Det er ingenting å vente på altså – nå kjører vi Kick Off og går høsten i møte med ny energi og fokus på et liv med kvalitetsrutiner som gir resultater vi blir fornøyd med:-) Om du vil jeg skal komme hjem til deg og holde velværekurs, gjør jeg selvsagt det. Du får da en hyggelig vertinnegave fra Mary Kay. For mer informasjon og gode tips om hudpleie og høstens trender, klikk inn her.

Ha en finfin dag, dere flotte, kloke og sterke kvinner!

Mvh. Trude Helén Hole, din Senior Consultant i Mary Kay.

Lyst på ny karriere 2016

 

Reklamer