TRUDE HELEN HOLE

Linnea fashion for you – trenger du fotograf eller modell?

Her er en jobb jeg gjorde for Linnea Fasion. Jeg er selv ansvarlig for make-up, styling, & location, og liker som dere ser, litt rufsete kontraster. Å finne spennende location som byt noe til bildene, er for meg viktig. Fotograf er Gro Storteig i G-Photo.

IMG_4884

Veldig oppstilte bilder, overdådig make up og retusjering er i mine øyne kjedelig og ikke minst svært unødvendig. Å være litt naturlig, ha litt vind i håret og litt rockeroll gir desto mer et interresant konsept, og kunden ble som de vanligvis blir – svært fornøyd:-) Her ser du resultatet – klikk på bildet.

Skjermbilde 2016-03-15 kl. 08.30.39

Jeg jobber både fortan og bak kamera i tillegg til å skrive tekster og jobbe med imagebygging. Trenger DU bilder, ta kontakt så ordner jeg resten. Garantert billigere & bedre. Her på New Spirit finner du flere bilder og mer info. Ha en fin dag, dere:-)

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

Skjermbilde 2016-03-14 kl. 09.15.37

Reklamer
%d bloggere like this: