Kjøp noe hyggelig til Mors- og Valentinesday

St. Valentines day er her snart – igjen!! Den 14. februar går årets mest romantiske og kommersielle dag må jeg vel få kunne si, av stabelen. Og morsdag følger like etter, nemlig den 21.1.2016. Du har sikkert tenkt litt på hva du skal gjøre og om du eventuelt skal glede noen med noe, en god tanke og fine ord, en handling eller en påskjønnelse av et eller annet slag.

Men hva med å prioritere deg selv disse dagene? Hva med å glede deg selv ved å være snill mot deg selv, sette av egentid – og eventuelt kjøpe noe til deg som gjør deg glad? Vi må ikke glemme å være gode med oss selv også – det er faktisk veldig viktig! 🙂

Anyway, om du er mann og ønsker å ta vare på deg selv, anbefaler jeg deg å ta en titt her. MK har mange gode hudpleieprodukter for menn til gode priser. Og ønsker du å kjøpe noe fint til kjæresten din, eller din mor, så finner du selvsagt noe til henne også.

Smoothed, soothed, protected

Dropp dyre hudpleiesalonger – gjør det selv hjemme. Jeg kan anbefale Mary Kays fantastiske Time Wise mirakelsett som du ser på bildet under, som er et komplett hudpleieprogram med en rekke fordeler – jeg har 10% avslag på det nå. Ved regelmessig bruk reduseres inntrykket av fine linjer og rynker, hudens motstandsdyktighet styrkes, huden blir glattere og jevnere, og du får en herlig følelse av velvære. Jeg bruker selv dette settet og mener bestemt at huden min har blitt fastere, og sånt liker jeg:-)timewise fineste langbilde

Om du ønsker å finne andre gode produkter kan du registrere deg og handler her. Akkurat nå har jeg tilbud på Lip Gloss Red Velvet og Pink Luster med fantastisk glans og godtgjørende effektene fra nøye utvalgte planteekstrakter. Lip-glossen er pleiende og fuktighetsgivende, har god farge og holder lenge, og er min absolutte favoritt lip-gloss:-) Jeg har også tilbud på Indulge® Soothing Eye Gel, en herlig fuktighetsgivende og lindrende gel med en oppfriskende og svalende effekt, and I love it!

Og se her om du er på jakt etter en ny karriere! Er du lei A4 jobb, tidspress og måtte stå til rette for alle andre? Er du lei bilkø og stress? Får du ikke pengene til å strekke til? Ønsker du en ny start der du kan styre eget liv? Å være Frittstående Hudpleiekonsulent i MK passer alle som ønsker fleksibilitet i livet. Det passer også alle som ønsker å tjene litt ekstra, og som ser potensialet i seg selv og egen innsats. Mer om denne muligheten leser du her🙂

Jeg ser frem til å høre fra deg og ønsker alle en riktig god dag!

Mvh. Trude Helén Hole Din Frittstående Hudpleiekonsulent i Mary Kay.

KARRIERE I MK RØD TEKST

Reklamer