News

Norge 2015 – gruppevoldtas og halshugges for sine meninger?

Det er ikke ofte jeg poster videre fra andres blogger – det er så få interessante bloggere der ute og desto mer navlelo. Men det er en som har vokst og begynner å bli moden, og det er Sophie Elise. Så i dag videreposter jeg noe fra et av hennes innlegg.

Skjermbilde 2015-09-23 kl. 09.02.41

Din horete feige landsviker! Sophie Elise har tatt et standpunkt i flykningesaken, og med det blir hun truet på livet av nordmenn som skriver rett ut at hun bør bli gruppevoldtatt og halshugd. Synes vi det er greit?

Skjermbilde 2015-09-23 kl. 09.05.36Skjermbilde 2015-09-23 kl. 09.05.57Vel, det er ingen hemmelighet at det finnes idioter og ekstremister overalt. Den største gruppen finner vi derimot bak pc skjermen. Det er nå på tide at myndighetene begynner å ta dette på alvor. Trusler på liv og død, sjikane og trakassering i sosiale medier har ingenting med ytringsfrihet å gjøre og bør få konsekvenser.

Et lovverk med harde strafferammer bør på plass – og det snarest.

Og så vil jeg spørre deg – hvilken kraft er du? Mange av oss er full av dritt og møkk – dette uavhengig av opprinnelse, hudfarge og religion. Enkelte viser kvalitetene sine tydelig i ord og handling – dette også uavhengig av opprinnelse, farge og religion.

Det vi nå bør begynne å forstå, er at opprinnelse, hudfarge og religion ikke definerer et menneske, dets kvaliteter, verdigrunnlag og egenskaper.

Det finnes gode, rause mennesker som lyser opp tilværelsen og sprer positiv energi – og så finnes det de som vandrer rundt i egen møkk, som forpester tilværelsen og sprer negativ energi.

Hvilken kategori tilhører du?

Jeg gir min hele og fulle støtte til Sophie Elise, håper hun rister dette av seg og anmelder truslene. Hele innlegget hennes som bør leses, finner du her. Flere av mine artikler rundt negativ og positiv energi, kraften i oss alle – finner du under kategorien selvutvikling og bevissthet —>

Trude Helén Hole

Ønsker alle en riktig god dag:-)

Cityscape 2

0 kommentarer på “Norge 2015 – gruppevoldtas og halshugges for sine meninger?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: