Management & Health

Filmen om Gunnar – min dyktige onkel:-)

Onkel Gunnar! Ja, jeg er stolt over min onkel Gunnar, tidligere plattformsjef og nå bonde på heltid – og vet dere? Min onkel vet så mye og gjør alt på gamlemåten på gården og har med det mye kunnskap som nå er i ferd med å forsvinne. Han lager blant annet verdens beste vossakorv, mens jeg knapt kan lage mat. Skjønner?:-)

Skjermbilde 2015-09-02 kl. 09.18.21Fra BT: Kontrastene var store for Gunnar Hole (82). Han kom fra teknologiens høyborg og jobb som plattformsjef i Odfjell til et lite småbruk uten innlagt varmt vann. Hvordan det er å leve slik i 2015, finner dere ut ved å klikke på bildet under for å se filmen, den varer fem minutter og er meget fin, syntes jeg da:-)

Skjermbilde 2015-09-01 kl. 14.34.32Jeg og mine to søsken var på mange spennende besøk hos onkel Gunnar og hans familie da vi var små. I en periode hadde han gårdsbruk på Voss, der hodeløse høns løp rundt og vi hoppet i høyet fra det vi anså som meget høyt,  og gjemte oss i låven and so on, sammen med våre jevngamle kusiner. Og vi spiste skikkelig mat!! Bildene under er noen år gamle fra da jeg og mine barn besøkte onkel Gunnar på Odland et stykke utenfor Bergen – der filmen er fra. DSC00518 DSC00527 DSC00528 DSC00532 DSC00536Herlig??:-) Er litt privat i dag altså, men jeg fikk så lyst å dele denne fine filmen om onkel Gunnar, samt de glade bildene med barna mine på gården hans, skjønner? Vi må nemlig ta vare på slikt, på kulturlandskap og gamle mattradisjoner. Les gjerne innlegget mitt Mattilsynet utrydder norsk tradisjon og matkultur. Og sånn går no dagan. Ta vare på hverandre:-)

Trude Helén Hole

Følg meg gjerne på sosiale medier.

Ved å trykke på taggen under, kan du enkelt nominere meg til “Årets Gullpenn”. Det vil jeg sette stor pris på:-)

VIXEN_NOMINASJON_GIF1

0 kommentarer på “Filmen om Gunnar – min dyktige onkel:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: