Laughter News

På skytebanen med kjæresten

Ja, det har seg slik at kjæresten drar meg med ut på mye gøy – ofte! Han er rett og slett en helt fantastisk kjæreste. Vi har vært på spikkekurs og greier, eller var det treskjæring? Det var i hvert fall ikke dreiebenk der. Jeg sjekket. Og på onsdag var vi altså på skytebanen og traff blink!

Skjermbilde 2018-03-06 kl. 20.25.59.png

Jeg må bare sikte inn hun som står og skyter til høyre bak her, serru, ikke lett å ta selfies, vettø, må ha skikkelig fokus for å treffe blink!

Og vi skal ta dykkerlappen selv om vi begge dykker uten, ta båtførerprøven, klatre/sikringskurs, og …husker ikke mer. Jo, motorsykkellappen, og nå husker jeg ikke mer.

IMG_5403

IMG_5402Å skyte er ikke helt fremmed for oss. Kjæresten drev litt med det da han bodde i U.S.A, og jeg da jeg bodde i Australia. Og på det glade 90 tallet vant jeg til og med en leirdue-konkurranse og danket ut godt drevne jegere. Det var ganske så kult, for jeg hadde bare skutt på leirduer én gang før som tenåring. Men jeg har aldri skutt med pistol før. Eller revolver.

IMG_5401

Så ja, dette gikk altså over all foventning. Nå skal jeg ikke skrive ned alle godordene instruktørene kom med, for da blir jeg ikke ferdig, hæ, hæææ, bare kødda! Men av de fem første skuddene jeg fyrte av, traff alle innenfor nier´n hva nå det måtte bety – altså innenfor den tredje sirkelen!

Av 50 skudd traff 37 innenfor åtteren, en like utenfor og resten på den sorte like utenfor der igjen. Altså ingen skudd på den hvite bakgrunnen eller i veggen bak eller i sidemannen som var Hans-Jacob, og det må jeg jo si meg rimelig fornøyd med!

IMG_5399

Se? Over her er mine fem første skudd, og under er baksiden på det nye arket mitt 🙂

IMG_5400

Men den som traff det vi kaller midt i blinken var kjæresten. Midt i! Dæng! 🙂 Skyting er altså mye morsommere enn det jeg hadde trodd. Juhuu!

Ding, ding! Det er som med kjærligheten vår – vi traff blink, hæ, hææh! Urk, den var skikkelig teit! Need a drink! Men om noen har lyst på spenning og moro, der sikkerhet er alfa omega og alt annet er heeeelt ute av fokus – er skyting å anbefale. Ønsker alle en deilig weekend!

 

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Online vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Skjermbilde 2018-03-06 kl. 16.54.36

0 kommentarer på “På skytebanen med kjæresten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: