Management & Health

Sitron bedrer sexlivet, og derfor drikker jeg sitronvann

Jeg bare kødda. Jeg skrev sex i headingen for å få flere klikk på denne helvetes bloggen. Hjalp det? Er du en av dem som klikket deg inn fordi du trodde sitron bedrer sexlivet ditt? Hæ? Er du?

Sitronvann

Vel, du skal ikke tro alt du leser – og i hvert fall ikke det du leser i media – du vet, dagens journalister er late, de gidder ikke skrive egne selvgående, seriøse artikler. Det gidder ikke de gamle heller, du vet, de gamle journalistene som stinker gammel svette og røyker en pakke sigg daglig og som har vært i bransjen i 20 år. For hvorfor skal de gidde å jobbe slik som før når ingen andre mediehus gjør det – sørger for undersøkende journalistikk som kan gi oss interessant, nøytral og god informasjon om hist og pist. Som sitroner.

Undersøkende journalistikk er for lengst DØD. Journalistene spyr ut “slik gjør du huset rent i en fei, slik får du multiorgasmer og den beste sommerfletta” – artikler, og glemmer sitroner. Media kjører folkeopinioner opp mot hverandre, som i vaksinedebatten, fordi de vet det skaper klikk som er = penger, i stedet for å gjøre en skikkelig, uavhengig jobb i forhold til vaksiner, noe som kanskje hadde resultert i et godt og nyansert bilde rundt fordeler og ulemper, for folk dør av vaksiner også. Skal vi ikke vite det? Så – hva skal vi med media?

Nei, takke faen for bloggere som denne glimrende glupe bloggeren her (altså meg når jeg er meg selv), som gir deg informasjon om viktige ting som sitroner, og skriver om saker som monner, om uetisk oljefond, likestilling for menn, omskjæring og steining av kvinner – saker kvinnemagasiner ikke vil skrive om fordi det ikke er rosa, og så videre. Hva med gult? Gult er kult! Jeg forstår godt at sitroner føler seg diskriminert!

Vel, under aktuelt her på bloggen finner dere seriøse og aktuelle saker – derav navnet aktuelt, det bare ble slik. Under de andre kategoriene, som Trening, bevisshet og selvutvikling finner du inspirerende og motiverende artikler om nettopp dette: å trene og utvikle seg som menneske – skjønner? Jeg har forsøkt å gjøre det enkelt for deg å finne frem i alle de glimrende artiklene mine. Denne artikkelen om sitroner og sex vil jeg nok plassere i sistnevnte kategori. Se til høyre -> der finner du alle kategoriene med mye godt og aktuelt lesestoff.

Men hvor var vi? Jo, sitroner! Visste du at buddhistene ser på sitronen som en av de tre velsignede fruktene? Jeg drikker altså sitronvann fordi sitron er supersunt og fordi jeg også er velsignet – av meg selv.

Sitron, som egentlig stammer fra områdene sør for Himalaya, har blitt brukt i medisin i tusenvis av år. Den gule frukten sies å kunne være effektiv i behandlingen av revmatisme, leddgikt, høyt blodkolesterol, fordøyelsesbesvær, forkjølelse og influensa. Sitronenen er også et naturlig desinfiserende og antiseptisk middel.

Sitroner har høyt innhold av vitamin C og kalium, og styrker dermed også immunforsvaret ditt – og det er viktig. Vitamin C er god til å bekjempe forkjølelse og kalium stimulerer hjernen, nervefunksjonene og bidrar til å kontrollere blodtrykket. Vitamin C bidrar også til å redusere rynker og blemmer, og holder huden din fin. Sitronvann rensker ut giftstoffer fra blodet – og spesielt denne funksjonen liker jeg – med tanke på alt dritt vi daglig får i oss, enten vi vil eller ei.

Sitronskallet inneholder en eterisk olje, som også dreper bakterier og parasitter. Den kan blant annet brukes til behandling av munnsår, tannkjøttbetennelse, forkjølelse og sår hals.

Vel, nå er alt dette over helt gresk for meg – og det er ikke derfor jeg skviser sitron i vannmuggen jeg alltid har stående i kjøleskapet, for jeg er i motsetning til veldig mange andre, aldri syk. Jeg er velsignet med en god helse og sørger for å få i meg normal og sunn mat. Jeg røyker ikke, men drikker vin til maten, og det hender selvsagt at jeg skeier ut med litt mer vin and so on, og det hender med det at jeg blir deilig brisen, litt sånn -juhuuu, kor é vi?!

Men fylle-kapitler og “ut” i helgene har jeg ikke i min bok, det ligger ikke i min natur å drikke meg full. Til det er morgendagen for verdifull. Og så trener jeg i dann og vann – har helsebringende løpeturer i skogen med påfølgende styrketrening før bading i Oppsjø, vinter som sommer. Så helsen er ganske god, sitron eller ei.

Riktig PH-verdi er nøkkelen til god helse. Men hovedgrunnen til at jeg har sitron i vannet, er at sitron er svært alkalisk. Jeg tror at riktig PH-verdi i kroppen er nøkkelen til god helse. Det handler om balanse. For lav eller høy pH-verdi hindrer opptak av næringsstoffer og mineraler som kalium, magnesium, kalsium og sodium som vi ha.

Så på samme måte som kroppen regulerer temperaturen, vil den også forsøke å balansere pH-verdien, særlig i blodet. Kroppen vil gjøre sitt ytterste i å bevare pH-en i blodet til en verdi på 7,365, og den vil utsette andre vev eller kropps-systemer for stress for å opprettholde dette nivået.

Lider du eksempelvis av mangel på energi, er ofte forkjølet og snufsete, eller sliter med hodepine og migrene, kan dette være tegn på at kroppen din er i ubalanse og er for sur. Vi er alle forskjellige, men de fleste av oss bør ta sikte på å spise 75-80% alkalisk mat og maksimum 20-25% av syredannende mat.

Derfor bruker jeg mye sitron – for det opprettholder nemlig en god PH verdi i kroppen min, som igjen bidrar til at jeg opprettholder min gode helse – som igjen bidrar til et godt sexliv jeg foreløpig ikke har, men har tenkt å få, juhuuu! Så overskriften er ikke helt bak mål – bare nevner det!

Drikk sitronvann – er altså dagens hete helsetips, og spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle. Ønsker alle en riktig så fin dag:-)

Følg meg gjerne på sosiale medier om du vil lese flere super-glupe artikler, og del gjerne.

……….

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Trude Helén Hole!-kopi 7

0 comments on “Sitron bedrer sexlivet, og derfor drikker jeg sitronvann

Leave a Reply