News

Er du en av dem som sluker alt du blir fortalt rått?

Det er ikke jeg. Og spesielt er jeg kritisk til alle former for autorieteter!

Bad hair day

Jeg er nok det mange kaller en rebell – men heller det enn en dum sau.

Mine relativt kritiske artikler (om samfunn, politikk og næringsliv) finner du under Aktuelt på denne bloggen. Resten er det jeg kaller livsstilsrelatert der vi tar for oss helse, mentalt helse, selvutvikling og bevissthet, trening, reiser, bøker, sex & samliv, menn, vin og sang… etc.

Følg meg gjerne på Facebook eller trykk her:-)

Nå skal jeg og Hans-Jacob på laaaang skitur i solen, juhuuuu! Bend it like Hole om luftmotstandsstaver kan du lese her. Love to love it!

Ha en strålende fin dag dere! Hilsen Trude Helén Hole

0 comments on “Er du en av dem som sluker alt du blir fortalt rått?

Leave a Reply