Hva du finner på denne bloggen

Jeg heter Trude Helén Hole, er forfatter, bedriftseier og blogger. Jeg eier firmaet New Spirit og ikke for å skryte, for en bergenser skryter selvsagt aldri: Jeg har meget gode referanser!

Skjermbilde 2015-01-16 kl. 16.27.00

Bloggen min er delt opp i ni kategorier – jeg velger derfor å kalle den et bloggmagasin. Jeg  blogger om mangt og meget, men intet om mote og make-up. Jeg regner med å publisere minst søndag, mandag & torsdag, samt freddan. Kryss av, så får dere melding når det er et nytt innlegg ute.

Aktuelt omhandler politikk, næringsliv, media & aktuelle saker i media, samfunn & helse.

Trening og selvutvikling er nettopp det. Jeg har vært trener i 15 år innen både bredde- og toppidrett. Hovedsaklig svømming. Holder inspirerende en til en samtaler/coaching.

Vin, film og restaurantanmeldelser – jeg er utdannet sommelier og har drevet vinimport i seks år, og vært vinskribent i 11 år. Jeg holder kurs på BM Briskeby.

Reise – jeg skriver reiseartikler for en del magasiner og publiserer også her på bloggen.

Personal støff. Vel, jeg har tidligere holdt privatlivet mitt langt unna offentligheten og er ikke den du finner på den røde løperen. Kjendiser er etter min mening f… boring. Men jeg har bestemt meg for å by litt mer på meg selv, og det blir altså her under personal støff. Juhuuu, lizzom!

Mine og andres bøker. Jeg er i all hovedsak forfatter og skriver både dokumentarer og romaner. Jeg har utgitt tre romaner og en dokumentar om SAS, og holder nå på med en dokumentar om selvmord. I tillegg er jeg bokanmelder.

Gjestebloggere. Med jevne mellomrom har jeg gjestebloggere på besøk. Det er veldig koselig:-)

Mine intervjuer av andre er rett og slett skikkelig rockenroll. Flere kommer etterhvert:-)

Ps. om dere liker innleggene mine blir jeg svært takknemlig om dere trykker på Like for liker:-)

Dette er hva jeg driver med i firmaet mitt New Spirit;

Tekstproduksjon, PR-rådgivning- og kommunikasjon, merkevarebygging, foredrag, kurs & coaching, foto, reklame og TV-produksjon. Jeg er produsent, regissør og tidligere programleder. Produserte blant annet Norges første vinprogram På Druen, en vinreise i Europa og Barn på Tur. Jeg har i tillegg produsert og regissert fem musikkvideoer. Jeg er tidligere finalist i Årets fotofjes og Miss Univers, og jobber fortsatt som modell. Jeg har forøvrig også spilt i flere tv serier og norske filmer. Overdramatiserer aldri! ALDRI!!

Vil du bruke meg som modell eller nevnte over, er det bare å ta kontakt på trude@newspirit.no.

It´s all about thinking smart and having fun! 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s