Management & Health News Sex & Relationships

Vokser vi ut av kjærlighet og omtanke, og inn i aggresjon? La deg inspirer av disse fantastiske guttene!

Her kan dere se barn, små gutter – med visdom, kjærlighet, omtanke og integritet som mange voksne bare kan se langt etter. Hvorfor har vi et samfunn som fjerner disse egenskapene i mennesker? Hva skjer med oss på veien? Drapene i Frankrike er et godt eksempel på en verden som stadig fylles med bitterhet og aggresjon. Se denne flotte videoen og la disse unge guttene være et eksempel til etterfølgelse. Hvis filmen gjør noe med hjertet ditt, gir deg et snev av håp om en bedre verden, så spre den.


This eye-opening video was produced by Italian news organization Fanpage.it and aims to show “how children react to the subject of violence against women.” We’re so proud of these little gentlemen. Don’t ever change, kiddos!

Jeg ble svært rørt av filmen. So People, be nice towards each other! Og husk at et smil, et lite blikk og et “hei” til den du møter på gaten, store som små, betyr mer enn du aner:-)

Ps, vil du bli med meg på vintur til Portugal og Italia, kan du sjekke det ut her. Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin dag. Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Trude Helén Hole!-kopi 3

0 comments on “Vokser vi ut av kjærlighet og omtanke, og inn i aggresjon? La deg inspirer av disse fantastiske guttene!

Leave a Reply