De 5 bildene på FB, dere vet…

Jepp, jeg har blitt utfordret av min kjære fotografvenninne Gro som tror hun er flinkere til å ta bilder enn meg, og det har hun helt rett i, bare sjekk hjemmesiden hennes som jeg forøvrig har laget (kremt… om du trenger hjemmeside:-) Vel, her er altså mine fem bilder – jeg gidder bare å publisere alle bildene én gang, serru, ikke et nytt bilde fem ganger på FB.

 

Kæ? Var det flere enn fem bilder? Så rart! Var det litt farge der også? Jammen, det var da som svarte faen!!

Sånn, godt å få det gjort. Har tenkt på det i tre uker nå. Og da sender jeg stafettpinnen videre til det vakre og varme Lisbeth Jensen der nordpå. Bring it on baby!!

Trude Helén Hole New Spirit Communication

lysbilde1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s