Eksklusive Maaemo, et lite himmelrike på jord

Da har vi besøkt fantastiske Maaemo i Down Town Oslo, historiske Værtshuset Bærums Verk og uhøytidige Intermezzo i Asker, alle svært gode representanter om du ønsker gode matopplevelser i herlige omgivelser – og ikke minst har alle disse tre restaurantene svært forskjellig stil, både når det gjelder mat og lommebok. Og vi begynner med Maaemo, dit jeg var invitert i forbindelse med jobben for noen uker siden av Voice Reklamebyrå. Jeg har nok ikke råd til å gå der på privaten, jeg serru:-)

Skjermbilde 2015-01-30 kl. 07.33.38

To stjerner og heløkologisk! Maaemo er Norges første heløkologiske gourmet restaurant og byr på nydelige gourmet retter basert på økologiske råvarer med tilhørende drikkemeny. Maaemo har i perioden 2012-2014 blitt tildelt to stjerner i Michelinguiden, og er rett og slett en unik opplevelse, spesielt om du får «kokkens bord» i andre etage og med det får æren av å se hvordan de fantastiske kokkene jobber og ikke minst samarbeider. Kokketeamet er fra «heleverden», og maten som serveres er fra himmelen. You see? Heaven on earth!

Det er guddommelighet i hver eneste smak som serveres, og det er ikke en klisje – det er akkurat slik det føles – som om du er i himmelriket, omringet av blinkende lys fra høyhusene i Bar Code. Urtene plukkes direkte fra Oslomarka og råvarene er nettopp det – råvarer – med andre ord helt rå, noe som løfter Maemo opp til en kortreist, eksklusiv gourmetperle. Det er bare å la seg henføre til en egen verden, nyte luktene, omgivelsene, atmosfæren, detaljene i maten som er dandert som vakker kunst, nyte samarbeidet og samspillet som preger restauranten positivt, og en veldig unik og unorsk service, and I like it!!

I morgen stikker vi innom Værtshuset Bærums verk – et sted du blir forelsket i, spesielt om du er der med kjæresten din:-) Her er anbefaling av Wallmanns.

Trude Helen Hole, New Spirit Communication

.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s