Let´s get personal – and a message: vend mørket ryggen og se mot lyset.

Juhuuu, endelig fredag:-) og tro det eller ei –  jeg har tenkt å bli litt mer personlig her på bloggen min. Å skrive om politikk, økonomi, næringsliv, helse- og miljøspørsmål, ledelse og selvutvikling, reiser, vin og bokanmeldelser… pjuh… vil jeg selvsagt fortsette med – men nå vil jeg altså tilføre en ny kategori som vi kan kalle…. hm, hva skal vi kalle den da, -Let´s get more personal? Personal støff? Urk! Teite navn! Need a drink!

Vel, jeg blir ikke noe Fotballfrue, bare så det er sagt. Dere vil neppe finne innlegg med 20 bilder av meg selv i samme antrekk med forskjellig vinkling, for det er overhodet ikke interessant for dere som leser bloggen min, ikke har jeg tid til å holde på slik heller – men litt mer personlig skal vi nok bli og med det poste litt mer ala type bilder som over med tilhørende story – ja, jeg drikker Tuborg!!

Og ja, jeg fotograferer, og ja, jeg bruker hatt og elsker å fyre opp bål og sove under åpen himmel. Jeg er kort og godt en villmarksjente som altså har andre interesser enn bare politikk & sex og sånt. Tenke seg til?

Kort om mine temaer. For nye lesere – jeg er i all hovedsak forfatter, samt tekstforfatter for bedrifter, og skriver romaner og dokumentarer – noen av bøkerne kan dere forøvrig bestille her, de er dritgode – og jeg blir ikke kalt Norges beste jenteforfatter av Dagsavisen uten grunn, bare så det er sagt:-)

I menyen over finner dere kategoriene mine som er: Aktuelt om politikk, samfunn, næringsliv etc, og deretter kategorien Gjestebloggere som er helt ny og som vi starter med snart. Mine intervjuer av andre er en morsom kategori som vil bli fyllt opp med spenstige intervjuer. Vin, bok, film og restaurantanmeldelser, ja, jeg er utdannet sommelier, drev eget vinfirma i 6 år og har vært vinjournalist i over ti år. Og så har vi kategorien Selvutvikling og nå altså den nye vi får kalle for Personal støff inntil jeg finner på noe mer vettugt å kalle det, og der er vi i dag – litt personlig. Let´s get a little personal…. tenke, tenke, hvordan gjør vi det….

Vel, i dag skal jeg skal først på Fornebu og gjøre research, og deretter på et kreativt møte i Oslo, jeg liker sånne kreative ting. På ettermiddagen i dag drar jeg og kjæresten min Hans-Jacob til fjells for å nyte natur, god mat og vin, og deilig samvær. Og akkurat det å ha kjæreste er jo som dere vet veldig nytt for meg. Jeg har stort sett vært singel hele livet, men noen barn med min eksmann har jeg da vitterlig fått, og det er jaggu verdens beste barn – bare ta en titt på turen vår til Thailand i de to foregående blogginnleggene til høyre her, med link til TV serien Barn på tur.

Og vet dere, det er her det personlige og private kommer inn i bildet – i dag da jeg ryddet i skolesekken til min lille datter Josefine på 8 år, kom jeg over følgende brev som var skrevet til meg. Det er ubeskrivelig vakkert, så i dag deler jeg dette vakre brev med hennes velsignelse – et brev som er veldig i tråd med min egen filosofi og hva jeg forsøker å spre rundt meg.

«Til mamma fra Josefine. Love. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjøre uten deg. Du er den beste mammaen i hele universet. Elsker deg min dronning. Til deg et hjerte og en stjerne fordi du har en sjel som et hjerte og en stjerne fordi du lyser opp av glede. Love.»

Var ikke det vakkert skrevet? Lyser opp av glede… sjel som hjerte og stjerner… Ja, Josefine er en klok sjel. Og hun har rett, for om vi tenker på alle menneskene der ute, spesielt på sosiale medier, mennesker som velger å kaste skygge over andre og oss – så tenkt litt på Josefine sine ord – det finnes mange typer mennesker – så velg å fokuser på mennesker som gir deg lys, glede og varme, mennesker som skinner som en sol.

De gir deg nemlig livsviktige vitaminer og så enkelt er det faktisk. Så budskapet mitt er klart: kvitt deg med negative krefter som tapper deg for energi, snu ryggen til og mennesker hvis virke er nedbrytende, for hva skal du med dem?

Ignorer dem og se mot positive krefter, lys, kjærlighet og varme, og jeg kan love deg en ting – mørket blir mindre og mindre, og til slutt merker du ikke noe til det, dvs de små og smålige menneskene som kaster kulde og skygge.

Dette har Josefine forstått, og det gjenspeiler henne i alt hun gjør og sier. Hun er et menneske som sprer sol og glede, og er en som velger å fokusere på positvi energi – så dette var dagens budskap, vend mørket ryggen og se mot solen – mer om akkurat dette kan du lese her i mitt innlegg – Hva skal det stå på Graven din?

Ønsker alle en riktig god helg med mye varme og kjærlighet. Jeg sier som Josefine: LOVE 🙂 Trude Helén Hole New Spirit Communication

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s