What can I say? It´s Wallmans!

Jupp, nå har jeg blitt en gjenganger i likhet med spøkelset som går igjen på Wallmans. På onsdag var jeg nok en gang invitert til gallapremiere på Wallmans nye show, denne gangen med kjæresten min Hans Jacob… aaahhh schukk, så romantisk:-) – and again, it was a true pleasure!

Humor, ironi, intelligens, energi og ekte glede, for ikke å snakke om meget talentfulle artister som ikke bare synger godt, men danser imponerende i tillegg til å servere, og alt gjøres med stolthet og en utstråling som vanskelig er å finne i Norge om du ikke er på Wallmans, for her glitrer alle som en. 


Fin balanse mellom show og ro til å ta det hele innover seg. Du nyter deilige viner som passer utmerket til den fire retters middagen som serveres og som er direkte utsøkt! Eneste skår i gleden var at ett av innslagene var fra i fjor. Ettersom Wallmans er så unikt og bra, og folk av den grunn kommer tilbake år etter år, så burde hele showet fornyes. Når det er sagt er dette ett humoristisk innslag og jeg kan ikke nekte for at jeg også denne gangen humret litt i skjegget jeg ikke har:-)

Vel, det er ikke så mye mer å skrive om årets show Miracles, jeg går nemlig tom for ord. Men jeg kan tilføre at kun 495.- for middag og et forrykende show er for godt til å være sant. Wallmans holder hva det lover og mer til – en kulinarisk opplevelse der kvalitiet, raushet og glede er stikkord. Du vil la deg begeistre av det unorske, av bygget, av atmosfæren, av kvaliteten, av serveringen og de dyktige menneskene som jobber på alle plan – som velfortjent hedres etter showet. Du vil la deg fylle av smaker, lukter, lyder og lys, av absolutt alt. Også i dagene derpå vil du kjenne på opplevelsen som ettersmaken i en god vin. For dette gjør inntrykk. Terningkast 6!

Har du ikke vært på Wallmans ennå – er det jaggu på tide!

Min litt mer utførlige anmeldelse med gode bilder av showet i forfjor, finner du her, fjorårets anmeldelse ligger her. Og her er link til Wallmans – det blir fort fullt, så bestill nå og enjoy det ride 🙂

Flere artikler om vin finner du her.

PS!! Sjekk ut mine online vinkurs. Nå kan du lære alt du trenger å vite om vin på video – for jeg har også laget vinkurs på video til deg. Her finner mine online vinkurs som du kan se på video i din egen stue – når du har lyst og når du har tid!

Mine bøker, mitt bloggkompendium og På Druen vinkompendium finner du her. På Druen TV-serie om vin finner du her.

…….

Ps, vil du bli med meg på vintur til Portugal og Italia, kan du sjekke det ut her. Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin dag. Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

.

VINKURS ONLINE

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s