Adventure & Travel Chateau Reipå Management & Health News

Get out of your comfort zone – that’s where the magic happens!

Hei dere, skal vi komme oss ut av komfortsonen, eller? Det kan virkelig anbefales.

Hei dere, skal vi komme oss ut av komfortsonen, eller? Det kan virkelig anbefales. Vannski nordpå i sommer / havet / Helgelandskysten – ja, i sommerkjole, litt impulsivt med andre ord – men det handler om å leve. Vi skritter nå mot høst – med alle de gleder denne nydelige årstiden bringer med seg – så det er bare å finne frem ullsokkene, fyre opp i peisen, tenne stearinlys og finne frem en god bok, eller krølle seg sammen i sofaen med kjæresten og se en god film. ELLER – vi kan bruke høsten til å komme oss ut av komfortsonen.

Helgen som var gjorde jeg nettopp dette. Jeg utsatte meg selv for to av mine største fobier – høydeskrekk og klaustrofobi – se forrige innlegg. Jeg gjør dette med jevne mellomrom – kommer meg ut av komfortsonen. Ikke fordi jeg skal forsøke å bli kvitt fobiene mine, for det har jeg lite tro på, men fordi jeg skal minne meg på at jeg mestrer situasjoner.  

Jeg klatret derfor Himmelstigen opp til Trolltunga 1250 moh, hvorav Himmelstigen er som navnet sier, en slags stige de siste 250 m opp fjellveggen. Og selvsagt fikk jeg panikk og det i første “overheng” som i tillegg skrånet til venstre ut mot intet.

Trolltunga. I made it! Og vant over fobiene mine – det handler om å leve. Det er da du må ta en avgjørelse og det må du gjøre før panikken får feste. Om du er en kriger som meg – liker du ikke å tape. Du må bestemme deg om frykten skal vinne – eller om du skal ta kontroll og vinne slaget. Jeg velger stort sett det siste og har trent opp hjernen min til å ta kontroll i situasjoner som presser meg, enten det er klaustrofobi, høyder, løpske hester, mesterskap, foredrag eller lage middag. Skjønner?

Men for å kunne ta kontroll må du kunne gjenkjenne situasjoner og følelser som begynner å løpe løpsk. Du må vite hva du skal gjøre og hvilke mentale knapper du skal trykke på. Dette kan jeg hjelpe deg med. Oversikt over min kompetanse, tjenester og referanser finner du på min hjemmeside. Ta kontakt for inspirerende coachingsamtaler eller annet. Og vil du leie mitt ferieparadis på Helgelandskysten, klikk her.

Vi fant en hest på stranden – ja, Helgelandskysten. Og da blir det gjerne slik, litt sånn juhuuu – igjen, det handler om å leve.

Isbading hører med – har du ikke gjort det – så gjør det – det handler nemlig om å leve:-) Ved opplevelser som dette foretar du en indre reise der du lærer hva du selv er i stand til å mestre. Og en slik indre reise – kan jeg love deg – er en meget spennende reise. Det handler om å leve!So just do it – knekk noen barrierer – get out of your comfort zone – that’s where the magic happens! Trude Helén Hole, for coaching og samtaler: New Spirit Communication

 

…………….@……………

Mvh. Trude Helén Hole

Live your life through joy, generosity and love – then the world becomes a better place to be for all of us. 

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Follow this link to my media agency, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

Nå kan du også kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs

0 comments on “Get out of your comfort zone – that’s where the magic happens!

Leave a Reply