TRUDE HELEN HOLE

Bøker til sommeren? Prøv E-bøker!

Hva med E bok? Det er nemlig veldig praktisk!! Jeg har fått en del forespørsler om hvor folk finner bøkene mine nå før sommeren, derfor dette innlegget, jeg glemmer jo at jeg selger og skriver bøker. Er litt akutt senil sånn når det passer seg.

Du trenger bare en duppedings, og vips, så har du tilgang til tusenvis av bøker!! Bedre bir det neppe. Her finner du eksempelvis min bokbutikk hvor du finner mine og andres bøker. Og her kan du lese en artikkel fra det forrige århundre om min debutroman som kom ut i 2006 til mye ståhei og hurumhei. Dagsavisen, Norges beste jenteforfatter (hvilket selvsagt er helt sant!)

2 (1)

Boken het Sannheten om Lotte-Marie, Usensurert, en kjempemorsom bok, og oppfølgeren, dvs bok nr to i serien heter Lotte-Marie goes to Hollywood, er like morsom den, vil jeg da mene.

Og her kan du lese intervju ang min siste roman The story, Drit i å prøve å være perfekt i senga. The Story, som også er svært morsom, er litt mer enn det. Den er samfunnskritisk.

Tilbakemeldelser på The Story: Den kan absolutt anbefales. Morsom, pirrende og brutalt ærlig. Rune Chr. Tollefsen.

Er halvveis. …..hittil spennende og morsom:) og ikke minst ærlig:) Birthe Johnstad Gjerde.

Hysterisk morsom bok, ler så jeg gråter. Milevis fra Goethe som jeg også liker. Lasse Østervold.

Terningkast 6. Torild Andersen, flere anmeldelser leser du herLeseutdrag finner du her.

Og så har vi dokumentaren om SAS Julefly, hvis anmeldelse er følgende: «Dette er ingen tradisjonell flybok. Den er noe uendelig mye mer, og beskriver hvordan det har vært mulig for en gruppe ildsjeler og sponsorer å hjelpe en stor mengde vanskeligstilte mennesker i flere ulike land i snart en mannsalder. Boken er ført i pennen av Trude Helén Hole og er blitt på omkring 200 sider, godt illustrert. Hole har en lettbent skrivestil som gjør at en lever seg inn fortellingen, i oppturer og nedturer, sjokk, fortvilelse og glede i møte med mennesker med tilknytning til disse hjelpeaksjonene, både på mottakersiden og blant dem som på ulikt vis er med og organiserer dem. Dette er blitt en bok det er vel verd å lese. Anbefales på det varmeste». Ole Bjørn Sælensminde, Norsk Luftsfartshistorisk magasin.

Flere anmeldelser og hva heter det… referanser og anbefalinger på mine bøker finner dere her. En smakebit på min nye roman – den jeg skriver på nå, finner du her, og denne vet jeg vil krype inn under huden på de fleste av oss.

Og da er det bare å ønske dere god leselyst i sommer:-)

Trude Helén Hole, New Spirit.

Om dette er litt sånn reklame? Hell yeah!

lysbilde1

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: