Adventure & Travel Laughter Reviews

Ha mye sex i påsken, gjerne med ski på beina

Jeg bare kødda med a. I Bergen sier vi kødder, med er-ending. Og vi sier kuen, ikke kua. Kua høres veldig defensivt ut. Og vi sier rompen, ikke rompa… ærlig talt. Rompa?? Vel, men denne artikkelen handler ikke om sex – så du er lurt. For det var vel derfor du klikket deg inn, ikke sant? Du trodde det handlet om sex? Nope! Dette handler heller ikke om smøring, for det har jeg ikke peiling på. Den handler om noe så deilig som å gå på ski – og det selv om jeg ikke kan det, gå på ski :-). Jeg er jo fra Bergen!

Dette er skiene mine – de er fra 1995, slik som meg. Jeg er så heldig å bo ski in/out her på Vardåsen i Asker – et område med rikelig med snø, men de siste to, tre årene har det vært snøfattig også her hos oss 🙁 Og det er faktisk veldig trist. Vel anyway, her kommer verdens tørreste artikkel om ski, jeg tenkte du kanskje ville ha det litt tørt i dag, and here we go:

Er du en av dem som skal holde deg i byen kan du likevel få deg noen gode skiturer i ferien. Skiforeningen melder om fine forhold i nordlige områder, og akkurat nå er det slikt klistervær som jeg er veldig fan av. Jeg har klister fra 2003 under skiene mine, samt litt steinaldermose og kvist, og det funker helt fint. Til tross for at snøen i sentrum har smeltet for lengst, er det fremdeles hvitt gull flere steder i Marka.

Fortsatt er det skimuligheter i nordlige områder, men noen steder må man regne med å gå litt på beina i starten, melder Skiforeningen.

-På Ringkollen, i Romeriksåsene og i Nordmarka Nord er der du finner de beste forholdene nå. Der fortsetter de å preppe inn i påsken. Det er også mulig å finne skiføre andre steder, men dette endrer seg fort, så sjekk føremeldingen for siste oppdaterte informasjon, oppfordrer Emilie Nordskar, kommunikasjonssjef i Skiforeningen.

Her finner du best forhold: Krokskogen ut fra Ringkollen Nordmarka nord ut fra Svartbekken, Stryken/Djupdalen, Mylla og Tverrsjøstallen Romeriksåsene ut fra Brovoll, Hakkim og Sjonken. Litt lenger nord, finner du også skiføre på Nordåsen, Hurdal, Lygna og Totenåsen. I noen områder er det slutt på preppingen eller preppinga, men det er fortsatt mulig å gå på ski – til tross for stedvis bare områder. Ellers er det gode forhold for truger innover i Marka, eller på fjellski på den faste snøen. Skjønner? Tørt som bare faen, så vi fortsetter litt til.

Kikutstua holder åpent. Inn til Kikut er det fremdeles mulig å gå på ski, selv om terrengløypene er kjørt for siste gang denne sesongen. Deledalsveien og Bjørnevergveien blir kjørt tur-retur ved behov, og vil trolig kjøres frem til påske.

-Kikutstua holder åpent fra 11-17 i palmehelgen og på alle helligdagene i påsken. Enklest er det å komme seg dit via Sørkedalen eller Maridalen, med sykkel eller gå opp, sier Nordskar.

Bøker, vin og åpne stuer. Informasjon om stuer og åpningstider i påsken, finnes her. Siste oppdaterte føreforhold, finnes her. Og gode bokanbefalinger finner du her, med krimbøker som river hjertet ditt i fillebiter. Tidligere vinanbefalinger finner du her.

Skisex og selfies, det er ikke ut – det er inn. Og finner du en bar flekk og ingen er i sikte, så nyt livet – med skiene på er bare morsomt. Ta gjerne bilde og send til meg – det er visstnok veldig populært nå om dagen med sex selfies, og alle vil vel være populær, ikke sant? Om du også vil være populær slik som alle andre, tar du også en sex selfies, så kan jeg legge bildene dine ut her etter påsken, og så kårer vi det beste bildet. Kåringer er jo også veldig populære, ikke sant? Deal?? I`LL MAKE YOU FAMOUS!!  Bare kødder med “er” ending – hold sexselfiesene for dere selv!! Please!

God påske dere:-)

Vil du følge denne bloggen trykk på FOLLOW oppe til høyre:-)

Påskesalg

0 comments on “Ha mye sex i påsken, gjerne med ski på beina

Leave a Reply