News

The world is ending, kiss and tell

Og det er ganske kjipt, for det er så mye jeg skulle ha gjort.

Ekte love. Min bestevenninne Gro. Jeg sier det hele tiden til henne, -jeg elsker deg, Gro… eller Gina. Hun vil ikke være Geir, og det syntes jeg hun bør revurdere. Det er vel det eneste vi krangler om. -Jeg elsker deg, Geir. Åh, så fint det høres ut… Geir?

Den magiske datoen dette skjer, vel, en av dem, er akkurat i dag, den 12.12.12, eller var, fordi jeg republisete denne artikkelen i dag 17.11.2013 fordi jeg ikke gadd å skrive noe nytt. Tilbake til orginalen: Og det er da jeg tenker at det er usedvanlig teit å gifte seg akkurat i dag, den 12.12.12 slik noen usedvanlig teite par nettopp gjør. Verdens korteste ekteskap liksom, juhuuu. Blikke mange barnebarn av slikt, vettø!

Og selv har jeg bare rukket å bli 32, dog, en meget klok og vis 32 åring, det skal sies og det skal jeg jaggu ha, før jeg bikker under i verdens undergang. Men det er så mye jeg skulle ha gjort som jeg ikke har fått gjort, eller sagt.

-Jeg elsker deg, Basse! Bassen min. Min elskede basse, jeg elsker deg. Jeg elsker deg. I love you. Yo, I love you!

Jeg elsker deg! Det å kunne si -jeg elsker deg, til en mann for eksempel, og ikke bare katten min Basse. Han kan jo heller ikke snakke, og skjønner sikkert ikke hvor viktig og betydningsfull og romantisk de ordene egentlig er. Han bare stirrer litt sånn… ikke direkte sjokkskadet, men heller litt sånn døvstumt tilbake når jeg sier de magiske ordene til ham.

Jeg har altså et punkt med kjærlighet på listen min, den jeg nå ikke kommer igjennom fordi nå er den her, verdens undergang. Den kom fort og brutalt, for skal jaggu si tiden flyr fort når en har det moro.

En annen ting jeg har på listen min er, …nei, kommer ikke på flere ting, egentlig. Jeg har liksom gjort alt, reist jorden rundt flere ganger og greier, og det uten penger. Jo, jeg burde helt klart trent litt mer, men det er liksom ikke noe poeng å begynne med det nå.

Og jeg ser jo at jeg burde sagt ja til flere one nights stands enn den ene i -92, ja virkelig. Men jeg rekker jo ikke det nå. Men jeg elsker deg… den kan vi fixe lett. Jeg tenker jeg skal overraske postmannen i totiden med et akutt og intenst;

-Jeg elsker deg!! Postmann. Postmannen, jeg elsker deg!

Så får jeg i hvert fall sagt det før verdens ende, og kanskje jeg kan slenge på et aldri så lite kyss? Uten tunge. Bare håper det ikke er hun med hijaben som kommer, men selveste postmannen. Jeg tenker jeg bør gå ut i ett- tiden og vente til han kommer. Blir jo litt teit om jeg kommer for sent, orker liksom ikke løpe etter postbilen heller, så lite trent som jeg er.

Får bare håpe at han rekker å levere posten før verdens undergang kommer. Nevnte de klokkeslett?

I LOVE YOU ALL!!! ❤  …det tre tallet og den piledingsen skulle liksom forestille et hjerte.

Trude Helén Hole på en søndag faktisk, herregud, var det lørdag i går? 

Ps. her kan du lese om verdens undergang i dag den 12.12.12. Om dette ikke går i boks, har vi alltids 21.12.12 å se frem til. Litt bedre tid da altså. But still… blir helt stressa jeg, rekker i hvert fall ikke noe julebakst.

0 kommentarer på “The world is ending, kiss and tell

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: