Wallmans is back!

I fjor, etter mitt første besøk på Wallmans, sa jeg at jeg i likhet med spøkelset som finnes der, at jeg også skulle bli en gjenganger. Vel, forrige onsdag var jeg på gallapremiere på Wallmans nye show NOVA, and again, it was a true pleasure! #Sponset.

Som mange av dere vet, jeg er ikke fan av norsk middelmådighet – Wallmans strekker seg lenger og derfor skriver jeg en anmeldelse i år også, selv om jeg ikke hadde tenkt det – fordi jeg vil at folk skal vite om dette lille Las Vegas eventyret i Oslo.

I år har Wallmans forøvrig også 13 års jubileum. Siden oppstart har nærmere en halv million gjester opplevd Wallmans – jeg skriver opplevd, fordi dette er en opplevelse: middag, fornuftige vinpriser, servise å bli glad av og ikke minst et forrykende show!

Så glem stand-ups, Idol og Skal vi danse etc – Wallmans har det hele. Stikkord: fullt og helt, ypperlig energi, folkelig, dyktig artisteri, fantastisk atmosfære, avslappet men eksklusivt, ypperlig mat, morsomt, fengende og spot on. Og for ikke å glemme det uglemmelige: voksne menn (i grupper) som lar seg rive med og jubler. Wallmanns gjør deg ganske enkelt glad!

Min litt mer utførtlige anmeldelse med utrolig gode bilder av showet i fjor, finner du her. Og her er link til Wallmans – det blir fort fullt, så bestill nå.

Trude Helén Hole på en mandag formiddag gitt… litt tidlig for en drink, får ta et slag Ludo med meg selv i stedet – vinner alltid!

Skjermbilde 2016-08-24 kl. 09.01.19

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s